Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis MO7-1 HC Helmond MO7-2
November 17 Veldhockey

Heren 1 gaan er vol tegenaan

De eerste helft van het seizoen zit er bijna op. Een reden om er nog even vol voor te gaan en wat punten binnen te halen. Zowel Dames 1 als Heren 1 speelden afgelopen zondag thuis tegen Geldrop. De dames wisten Geldrop te verslaan met 4-3 en hebben daarmee weer drie punten verdiend.

De heren begonnen sterk aan de wedstrijd maar het was Geldrop dat het eerste doelpunt wist te maken. Voor de rust wist Best kansen niet af te maken waardoor 0-1 ook de ruststand was. Na rust ging de wedstrijd weer gelijk op, maar was het wederom Geldrop dat uit een strafcorner wist te scoren, 0-2 dus. Met nog 5 minuten te gaan wist Best uit een strafcorner de aansluitingstreffer te maken. Hierna ontplofte heel het sportcomplex en werd er een ware heksenketel van gemaakt. Dit resulteerde in een strafbal welke Sander onberispelijk in de touwen jankte. Hierna drongen wij zelfs nog aan op de overwinning, maar troffen wij in de laatste seconde helaas de paal. Eindstand 2-2. Nieuws afbeelding