headerfoto3.jpg headerfoto35.jpg headerfoto4.jpg headerfoto6.jpg slide1.png slide2.png slide3.png
April 3 Activiteiten

3e Klompentoernooi voor meisjes D

Afgelopen juni 2017 heeft MHC Best haar 2e Klompentoernooi georganiseerd en men kijkt hier met veel plezier op terug: er heerste een gezellige sfeer, het was een leuke en bovenal sportieve middag met verschillende D-elftallen uit de regio. Inmiddels heeft de Toernooiorganisatie haar taak weer opgepakt om op zaterdag 23 juni 2018 het 3e Klompentoernooi weer mogelijk te kunnen maken op de hockeyvelden van MHC Best. 

Toernooiopzet
Dit 3e Klompentoernooi staat open voor D-meisjeselftallen uit 2e en 3e klasse. In totaal willen we 14 teams in twee poules laten strijden voor de Klompentrofee, compleet met halve finales en een finale als eindstrijd. Alle wedstrijden duren 25 minuten. Tussen de wedstrijden door zal gestreden worden om de Shoot-Out Cup: het team wat de meeste Shoot-outs op onze sterke keepers maakt wint deze speciale Cup! 

Nieuwsgierig en heb je interesse om met je team ook mee te doen?
In de bijlage bij dit bericht tref je het inschrijfformulier aan. Vul dit in en stuur het naar: [email protected]. Je ontvangt dan een bevestiging van de inschrijving; de extra informatie over de betaling en het toernooi zal in de loop van volgend jaar komen.

De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst, waarbij ook de klasse van dit moment geldt! 

Voor meer informatie kan je terecht bij de toernooiorganisatie. 

Met sportieve groet,
Namens de toernooiorganisatie, 

Rob van den Eijnden (06-2113 1633)
Perry van Erning
Edwin de Visser


 
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Vandaag jarig

Youri van Gestel
Sofia Landeros
Mijke van Nunen-van Boven