Banner jh2.jpg headerfoto3.jpg headerfoto6.jpg headerfoto_2019-3.jpg headerfoto_2019-4.jpg headerfoto_2019-5.jpg headerfoto_2019-6.jpg slide2.png
April 9 Sponsoring

Gratis hoodie bij aankoop van een ROOTS hockeystick

Speciale actie bij De Wit Schijndel: Ontvang een gratis hoodie bij aankoop van een ROOTS hockeystick!

Voor onze volwassen leden is er nu een exclusieve aanbieding. Wanneer je bij De Wit Schijndel een ROOTS hockeystick aanschaft, ontvang je een stijlvolle en warme hoodie ter waarde van €79,99 helemaal gratis! 

ROOTS staat bekend om hun kwalitatieve hockeysticks die zowel door beginners als gevorderde spelers worden gewaardeerd. En nu krijg je er iets extra's bij om je hockeyuitrusting compleet te maken.

Actievoorwaarden:

  • Deze actie is geldig bij aankoop van een volwassen hockeystick van ROOTS bij De Wit Schijndel.
  • Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want de actie loopt zolang de voorraad strekt.
Dit is de perfecte kans om jezelf of een teamgenoot te trakteren op een nieuwe hockeystick en tegelijkertijd te genieten van een modieuze hoodie. Mis deze kans niet om je hockeygear te upgraden en tegelijkertijd te profiteren van deze geweldige aanbieding.

Bezoek De Wit Schijndel en ontdek het uitgebreide assortiment van ROOTS hockeysticks. Onthoud, veiligheid en comfort op het veld beginnen met de juiste uitrusting, en met deze actie zet je een stap in de goede richting.
Nieuws afbeelding
 

Vandaag jarig

Ruben de Jong
Ted van Kemenade