November 3 Veldhockey

Weer winst voor Dames 1

Afgelopen zondag speelden zowel de heren als de dames thuis tegen HOD (Valkenswaard). De dames van Best hadden na 3 minuten al de 2e strafcorner te pakken. Deze werd vakkundig binnen geveegd door Bibi. Hierna volgde twee geweldige doelpunten van Ella, wat betekende dat de dames met een 3-0 voorsprong konden gaan rusten. Na de rust kwam HOD terug tot 3-1,  maar niet veel later maakte Anna een prachtig doelpunt waardoor het verschil weer 3 doelpunten was. Vlak voor tijd scoorde HOD nog een keer. Een mooie wedstrijd met een 4-2 overwinning en weer 3 punten.