November 3 Veldhockey

Goede start voor heren

De mannen begonnen erg sterk aan de wedstrijd tegen HOD wat resulteerde in een 1-0 voorsprong. Daarna ging het spel op en neer en scoorden beide teams nog een keer. De heren gingen met een 2-1 stand de rust in. Eindelijk speelden de mannen zoals ze weten dat ze kunnen en zo begonnen zij ook aan de tweede helft. Helaas had dit niet het gewenste effect en kwam HOD op voorsprong, 2-3. Van de vele gevaarlijke aanvallen wist Best er helaas maar 1 te maken en kwamen dus slechts op gelijke hoogte. Daarna verloren de mannen in een korte tijd de grip op de wedstrijd en wist HOD uit te lopen tot 3-6.  Nieuws afbeelding