headerfoto3.jpg headerfoto6.jpg headerfoto_2019-3.jpg headerfoto_2019-4.jpg headerfoto_2019-5.jpg headerfoto_2019-6.jpg slide2.png
Mei 15 Mini van de week

Mini's van de Week: Ysbrand en Thijmen

Ysbrand stond zondag 12 mei om half twee klaar om mini van de week te zijn. In vol ornaat met bitje, bal en hockeystick. Diep onder de indruk van de mannen van heren 1, die naast heel hard en snel kunnen spelen ook heel hard een yell kunnen laten horen. Ysbrand van Buren (8 jaar) was dan ook superblij dat hij mee mocht doen. Eerst al in de kleedkamer gesprekken bijwonen over de strategie. Dat had Ysbrand niet eerder gehoord, maar klonk wel logisch volgens hem. En het resulteerde in een 7-3 overwinning van Sittard. Dus gewoon doen volgens Ysbrand.

 

Ysbrand naar eigen reactie: "Ik was blij dat ik ook echt mee mocht doen en dat we bijvoorbeeld oefeningen met hen mochten doen. Het ging wel heel snel en hard. Vooral de hoge ballen vond ik bijzonder. Een bal ging soms wel zeven meter hoog. Nu ik heb gezien hoe hard en snel kunt spelen wil ik ook goed worden in hockey. Kan ik ook meedoen met de harde yell aan het begin. Bedankt dat ik mini van de week mocht zijn.”

Nieuws afbeelding
 

Vandaag jarig

Marieke Broenink
Lieke Hermans