December 12 Bestuursmededelingen

Ria Mitchell overleden

Ons bereikte ons het droevige bericht dat ons oud lid Ria Mitchell is overleden. Ria heeft vele jaren bij MHC Best rondgelopen. Eerst als niet onverdienstelijk speelster en later vele jaren als trainster van al onze jongste jeugd, toentertijd nog de Mini’s.Voor haar jarenlange vrijwilligerswerk voor de club is ze in 1998 al uitgeroepen tot Lid van Verdienste. Ria was een lief mens met een enorm groot hart, maar als het op hockey aankwam streng en rechtvaardig.

Tot op latere leeftijd was ze nog wel eens rond het veld te vinden als toeschouwer om te kijken hoe haar 'kindjes' het na al die jaren deden.

Wij wensen haar familie en naasten veel sterkte. Bedankt Ria voor wat je voor de club en de leden hebt betekend!

Bijlage

Elle Bintevinos