headerfoto3.jpg headerfoto35.jpg headerfoto4.jpg headerfoto6.jpg slide1.png slide2.png slide3.png
Oktober 1 Algemeen

De nieuwe MHC Best app is er!

We zijn er al op de achtergrond even mee bezig, maar nu is hij dan eindelijk beschikbaar: de nieuwe MHC Best app. Hoewel nieuw… Je zult merken dat er eigenlijk niet zoveel veranderd is. Althans, dat is vanaf seconde 1 de bedoeling geweest en is wat ons betreft aardig gelukt.


Wat hebben we dan gedaan?
De huidige MHC Best app is al een jaar of 5 geleden gemaakt en inmiddels technisch aan zijn eind. Hij doet het, maar we willen steeds meer in de app en we misten functionaliteiten. Die konden we niet meer in de huidige app integreren. Daarom is besloten de hele app opnieuw te bouwen, vanaf de grond af aan. Maar wel vanuit de gedachte: de huidige app is de basis, maar dan moet hij 10 keer beter worden.

Inmiddels zijn we zover dat we een eerste stabiele versie (4.0) klaar hebben. Je zult merken dat we wel wat functionaliteiten missen die in de huidige app ook bestaan, maar dat gaat met versie 4.1 en 4.2 opgelost worden. Die functies worden al getest en ontwikkelt. Vanaf daar willen we nog heel veel meer functies gaan inbouwen die we de komende maanden rustig gaan uitrollen in allerlei updates.


Wat is voor nu handig om te weten?
  • De nieuwe app (zowel de iOS als de Android versie) is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store en Google Play Store.
  • Updaten gebeurt automatisch, maar je kan het natuurlijk ook even zelf forceren bij de updates ;)
  • Omdat de app geheel nieuw is, zul je opnieuw moeten inloggen met je lidnummer en wachtwoord.
  • Ben je je lidnummer vergeten, kijk dan op je contributiefactuur voor je lidnummer. 
  • Ben je je wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuwe op via de volgende link: https://team.lisa-is.nl/Account/ForgetPassword . Het kan tot een uur duren voor je je wachtwoord hebt ontvangen. Werkt dit niet? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je naam, lidnummer en in welk team je speelt en we sturen je je gegevens toe.
  • De oude app (v3.x) stopt met werken op 31 oktober 2018, dus zorg dat je voor die tijd geupdate bent.
  • Nieuwe functionaliteiten tov de huidige app: Een eigen tijdlijn obv jouw team(s) en interesses, aan- en afmelden van trainingen en wedstrijden vanuit de tijdlijn, zichtbaarheid van en aan- en afmelden voor je familieleden, en nog veel meer...
  • Functionaliteiten die we missen in de eerste versie van de app omdat ze nog niet klaar zijn: Pushberichten, bierpot management, volledige wedstrijdschema, zoekfunctie voor de leden, aanpassen van je lidgegevens. En er volgt nog veel meer...

Mocht je nog vragen hebben over de app of problemen tegen komen, stuur dan even een mailtje naar [email protected]. We weten dat niet alles even vlekkeloos zal gaan, maar hebben het meeste al proberen te ondervangen.

Veel plezier met de nieuwe app!


Nieuws afbeelding
 

Vandaag jarig

Thieu Sillekens
Fieke Wouters