Vrijwilligers & Vacatures

Wij zijn een vereniging zonder betaalde krachten. Ondanks dat moeten er dagelijks zaken aan- en opgepakt worden. We hebben het geluk dat hiervoor mensen vrijwillig deze taken oppakken. Dit zorgt ervoor dat ieder kan genieten van het hockeyspelletje en wij elke euro die we ontvangen weer investeren om dit mogelijk te maken.

Onze vrijwilligers maken samen MHC Best! Wil je daar je steentje aan bijdragen? Dat kan! Hoe? Bijvoorbeeld kun je helpen om de (jongste)jeugd en senioren plezierig te kunnen laten sporten, door een team te coachen en/of training te geven.

Of wellicht wil je actief zijn binnen een van de vele commissies die MHC Best rijk is? Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar veel vaker is juist ervaring & inzet gevraagd op ander (vak)gebied zoals communicatie of organisatie. Sommige commissies zijn tijdelijk, andere vragen maandelijks wat meer tijd.

Omdat we behoorlijk veel taken te doen hebben en ook wij maar 2 handen per persoon hebben, is er eigenlijk altijd een tekort aan vrijwilligers. Ook al heb je niet veel tijd of ervaring, maar wil je je wel vol inzetten voor onze club, we kunnen je hulp goed gebruiken!

Oftewel: Wij kunnen niet zonder vrijwilligers.

Heb je vragen of wil je meehelpen? Stuur dan een mailtje naar onze secretaris via het mailadres [email protected]. We horen graag van je!