headerfoto3.jpg headerfoto6.jpg headerfoto_2019-3.jpg headerfoto_2019-4.jpg headerfoto_2019-5.jpg headerfoto_2019-6.jpg slide2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 2 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Uit MA6 Hockeyclub Berlicum MA3
09:00 Uit MF1 DVS MF2
11:45 Thuis M8E1 HC Helmond M8E3

Fotoalbums Actueel


We hebben een levendige club. Dagelijks wordt er actief gesport en in de weekenden spelen alle teams hun wedstrijden. Daarnaast vinden er regelmatig activiteiten plaats. De kans is groot dat een van onze vaste fotografen aanwezig is en de activiteit vastlegt op de gevoelige camera. Wat ook heel leuk is: er worden ook willekeurige wedstrijden gefotografeerd. We proberen zoveel mogelijk recente fotoalbums op deze pagina weer te geven. En we zullen de nieuwste albums bovenaan zetten, zodat je het meteen ziet zodra er een of meer nieuwe albums beschikbaar zijn.

Mocht je nou ook foto's gemaakt hebben op onze club en ben je bereid deze te met ons te delen, dan verzoeken we je vriendelijk deze op Google Foto's online te plaatsen, het album open te zetten voor iedereen en de goo.gl link met ons te delen via het mailadres websi[email protected]. Wij zullen de foto's dan beoordelen en wellicht ook in onderstaand overzicht plaatsen.

Een kleine opmerking: we hebben nog veel fotoalbums uit het (recente) verleden van onze club. We zullen proberen een zo compleet mogelijk archief aan te leggen met bij ons bekende albums. Gun ons even de tijd en we zetten er zoveel mogelijk online.