Banner jh2.jpg headerfoto3.jpg headerfoto6.jpg headerfoto_2019-3.jpg headerfoto_2019-4.jpg headerfoto_2019-5.jpg headerfoto_2019-6.jpg slide2.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 17 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 22 januari 2022
Alle wedstrijden van zaterdag 22 januari 2022 zijn afgelast

zondag 23 januari 2022
Alle wedstrijden van zondag 23 januari 2022 zijn afgelast

Accommodatie


Als MHC Best beschikken we over een moderne accommodatie. We hebben de beschikking over 2 semi-watervelden, 1 zandingstrooid veld en 1/2 zandingestrooid veld. Alle velden zijn voorzien van verlichting, zodat hockeyen in het donker mogelijk is. Alle velden worden verlicht door duurzame LED-verlichting.Aanvraag accommodatie
Wilt u een veld of ruimte in het clubhuis aanvragen voor een oefenwedstrijd, training, (commissie)vergadering of wellicht een andere goede reden? Kijk dan eerst in de agenda op onze site of de ruimte op de gewenste datum en tijd een beschikbaar is of dat er een veld beschikbaar is. Let er op dat er doordeweeks in de avonduren getraind wordt op alle velden.

Is er een veld of ruimte beschikbaar volgens de agenda? Stuur dan een mailtje naar Sandra Vriens op het mailadres [email protected] met het verzoek voor het gebruik van de ruimte.Barexploitatie
De exploitatie van de bar is uitbesteedt aan CAN10. CAN10 faciliteert diverse sportverenigingen op het gebied van horeca-exploitatie. Als vereniging hebben we voor deze oplossing gekozen omdat de organisatie van horeca tegenwoordig erg complex is. Er moet voldaan worden aan vele regels, onder andere op het gebied van hygiƫne en verantwoord alcoholgebruik.

Dankzij de professionele organisatie achter CAN10 is de algehele kwaliteit van onze horeca prima in orde en wordt voldaan aan alle regelgeving. Ondanks het uitbesteden van de bar heeft het bestuur als uitgangspunt dat het gehanteerd prijsniveau op een niveau moet blijven zoals dit verwacht wordt van een sportvereniging. Dit is mogelijk doordat gebruik wordt gemaakt van het schaalvoordeel dat CAN10 biedt door voor meerdere verenigingen tegelijk in te kopen.

Er kan ook op het clubhuis gegeten worden, houd hierover onze website in de gaten voor de geplande tijden en mogelijkheden. CAN10 staat open voor elke (team)activiteit waarbij de inwendige mens voorzien wordt. Zo zijn er bijvoorbeeld steeds meer teams die na een teamactiviteit de dag komen afsluiten met een diner in ons clubhuis. In overleg met onze horecamanager is er veel mogelijk.

Onze horecamanager is Anita van Gogh, u kunt haar bereiken op 06-542 934 64 (telefoon, sms of Whatsapp) of via het e-mailadres [email protected].

Openingstijden clubhuis:
Donderdag: 19.00 - 24.00 uur
Vrijdag: 17.00- 24.00 uur
Zaterdag: 08.30 - 18.00 uur
Zondag: 10.00 - 19.00 uur
Al de genoemde tijden zijn onder voorbehoud en gedurende het veldhockeyseizoen. De sluitingstijden op zaterdag en zondag kunnen afwijken op basis van het competitieprogramma van die dag.

Voor meer informatie over CAN10 verwijzen wij u naar de volgende website:

CAN10 Best is ook te vinden op Facebook.