headerfoto3.jpg headerfoto6.jpg headerfoto_2019-3.jpg headerfoto_2019-4.jpg headerfoto_2019-5.jpg headerfoto_2019-6.jpg slide2.png

Inschrijvingsformulier


Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Dit scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten.

Na invulling van het formulier dient u de ingevulde gegevens nogmaals te controleren en uw inschrijving te bevestigen. U ontvangt na uw bevestiging een e-mail op het eerste ingegeven e-mailadres met een kopie van het inschrijvingsformulier. Deze kunt u bewaren voor uw eigen administratie.

Na inschrijving zult u (normaal gesproken) binnen enkele dagen een mail krijgen van onze ledenadministratie met de stappen die volgen na inschrijving.


Wilt u nadat u uw gegevens hebt ingevuld en op 'Volgende stap' hebt geklikt uw gegevens goed controleren? Dit voorkomt onnodige en toch nog voorkomende fouten!

Let op: Velden met een * zijn verplicht!

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Opmerkingen over dit formulier
  Waarom willen wij uw mobiele nummer en e-mailadres weten?
Het is makkelijk als er bijvoorbeeld een wedstrijd niet doorgaat om u een sms te sturen of via de mobiele telefoon te bereiken.

Het e-mailadres wordt gebruikt voor verdere communicatie vanuit de ledenadministratie en voor eventuele mailings. Ook dienen wij u mailadres te kennen zodat wij u automatisch uw logingegevens voor de website kunnen versturen.

Automatische incasso
Uw contributie dient u via automatische incasso te betalen. Het is daarom verplicht om een juist bankrekeningnummer in te geven. Wanneer u uw inschrijving bij onze club bevestigd gaat u akkoord met het feit dat uw contributie via de automatisch incasso betaald wordt.

 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Extra informatie
  Nu volgen een aantal algemene vragen. Hiermee geeft u aan of en hoeveel hockeyervaring u heeft en hoe u onze club kent. Ook willen we graag weten welke vrijwilligersfunctie u eventueel op onze club zou willen uitvoeren. Vrijwilligers zijn namelijk altijd hard nodig!

 
   
   
   
   

Vandaag jarig

Thijs Van den Hoek
Maxime Holten