headerfoto3.jpg headerfoto6.jpg headerfoto_2019-3.jpg headerfoto_2019-4.jpg headerfoto_2019-5.jpg headerfoto_2019-6.jpg slide2.png

Zaalhockey


In de winterstop van de veldcompetitie kunnen teams deelnemen aan de zaalhockeycompetitie. Voor deze teams organiseert MHC Best de trainingen en de competitie.

Zaalhockey wordt gespeeld in een sporthal. Het spel kenmerkt zich door snelheid. Aanval en verdediging wisselen elkaar in hoog tempo af. Dit komt door de kleinere afmetingen van het veld, de vloer in de hal en de 'balken', die in plaats an zijlijnen de bal terugkaatsen. Dit betekent ook dat het spel qua techniek heel wat van de spelers vraagt.

De thuiswedstrijden en trainingen vinden normaliter plaats in Sporthal Naestenbest. Hier hebben we de beschikking over twee moderne zalen met voldoende kleed- en doucheruimte waarin in beide zalen gehockeyd kan worden. De sporthal is te vinden op het volgende adres: Prinses Beatrixlaan 27, 5684 GJ in Best.

Aanmeldingen voor de zaalhockey staan niet los van een veldinschrijving. In september zal er via de coordinatoren en coaches/begeleiders aan ieder veldlid worden gevraagd of hij of zij deel wil nemen aan de zaalcompetitie. 

Meer informatie over de zaalhockey vind je op de volgende pagina's: